☰ menü
Induló tanfolyamok
 • Tanfolyamok

  B autójogsi, C teherautó és motortos AM, A1, A2, A

  e-learning KRESZ képzés KEZD EL MÉG MA!

   

  B autójogsi és motortos AM, A1, A2, A tantermi KRESZ képzés

  január 12. kedd - Szombathely

  délutáni képzés

   

  Hősképző - Szombathely

  közúti elsősegélyvizsgára felkészítő képzés

  december 5. és 6.

  (szombat és vasárnap délelőtt)

   

  Belvízi vitorlás és motoros kisgéphajó képzés

  Tanfolyam tervezett időpontja 2021. március (szervezés alatt) - Szombathely

  (szombat és vasárnap, délelőtt és délután)Diákjogsi 8)

„B” jogsit szeretnél, nagyon kedvezményes áron? Jó helyen jársz!


2013-tól folyamatosan, Vas megyében vehetnek részt a Diákjogsi programban a fiatalok, 2018-tól pedig már az Önkéntestűzoltó prgramban ingyenesen szerezhetnek jogsit.

Tulajdonosunk, a KÖSZ Közlekedéskultúra Szolgálat Alapítvány felügyelete és iránymutatása mellett 2019-ig a Mátrix Autósiskolával csináltuk a Diákjogsi programot, de sajnos az együttműködés megszakadt velük; a szakításról részletesen, ide kattintva olvashatja alapítványunk vezetőjének a közleményét, ha kíváncsi rá.

A fiataloknak ajánljuk 2020-ban is a Diákjogsi vagy az Önkéntestűzoltó társadalmi programunkat.

 

DIÁKJOGSI társadalmi kedvezmény 99.000 Ft-ért, a következőket tartalmazza

www.diakjogsi.hu

 + tantermi KRESZ tanfolyam 28 órában 

+ első 30 óra kötelező vezetési gyakorlat  (NEM 29 ÓRA!!)


+ 3 ütemű részletfizetés:
24.000 Ft beiratkozáskor
37.500 Ft az 1. vezetési gyakorlati órán
37.500 Ft a 16. vezetési gyakorlati órán

 

Külön tájékoztónkat a Diákjogsi 2020. II. félévi megújításáról innen letöltve olvashatja, illetve a itt vannak a lényeges pontok:


2020. II. félévében (júniustól, decemberig 7 hónapon keresztül) most teljesen megújítjuk a Diákjogsi programunkat, ami a tulajdonos alapítványunk a KÖSZ Közlekedéskultúra Alapítvány már 2013. óta szervez és támogat.

Minimum 35 főt fogadunk 7 hónap alatt, - júliustól, decemberig - érvényes magyar diákigazolvánnyal igénybe vehető képzésünkre. Ez még kevesebb, mint amennyire szükség lenne és amennyit szívünk szerint, szeretnénk!

A jelentkezésedről, beiratkozásoddal kapcsolatban fontos dolgokról tájékoztatunk:

1. A Diákjogsi programba havonta, 5 diákot fogadunk, júniustól, decemberig.

2. Regisztráció és a beiratkozás a program meghirdetésétől lehetséges és a beérkezési, megjelenési sorrendben fogadjuk a tanulóinkat.

3. 2020. júniusától, decemberig, minden hónapban indítunk tantermi KRESZ tanfolyamot Szombathelyen, általában a hónap második hetében (kivéve december), késő délutáni tervezett oktatási időponttal. Az első meghirdetett tanfolyam kezdés, június 9. kedd. 

Amennyiben járvány, vészhelyzet vagy bármely más okból a tantermi KRESZ tanfolyamot nem tudjuk megszervezni, úgy a Diákjogsi társadalmi kedvezménnyel beiratkozott tanuló elfogadja az online KRESZ képzés lehetőségét, természetesen változatlan tandíj mellett, felár nélkül.

3. 2020. június 2-től, keddtől hirdetjük és újítjuk meg a Diákjogsi programot, ezért június 2. kedden 14-17:00-ig, június 3-án szerdán 11-13:00-ig, és június 4-én csütörtökön 14-17:00-ig Szombathelyen, a Kiskar u. 1. szám alatt ügyfélfogadási időben várjuk először a beiratkozó diákjainkat.

4. Sok érdeklődőre számítunk, így regisztrációkor sorban állásra, várakozásra számíthatsz; - fokozott türelmed, megértésed kérjük és köszönjük! :)

5. Az érkezési sorrend ellenére, ügyfélszolgálati munkatársainknak a Diákjogsira jelentkezők között, soron kívül kell kiszolgálniuk az iskola jelenlegi tanulóit és azokat, akik nem a diákkedvezménnyel szeretnének éppen beiratkozni.

6. A Diákjogsi társadalmi kedvezményes ára 99.000,-Ft, amely tartalmazza a 28 óra tantermi KRESZ tanfolyamot és a kötelező 30 (nem csak 29h-át!) gyakorlati, vezetési órát.

A 99.000,- forint nem tartalmazza a vizsgák (KRESZ, forgalmi) és ha szükségét érzed, akkor a gyakorlati pótórák díját, az orvosi alkalmassági költségét. Ha nincs vöröskeresztes közúti elsősegély vizsgád, akkor azzal szintén számolnod kell.  

(Ha van már nagymotoros jogsid, akkor orvosi vizsgálat nem kell, illetve jogszabályban meghatározott egészségügyi szakképzettséggel rendelkezel, akkor az elsősegély vizsgára sincs szükséged.)

A szükség szerinti pótórák: 4.000-5.500,-Ft között, az oktató személyétől függően változnak.

A KRESZ vizsga 4.600,-Ft, a forgalmi vizsga 11.000,- Ft, a vöröskeresztes vizsga 8.200,-Ft, az arra felkészítő elsősegély képzésünk (www.hoskepzo.hu) 8.900 forint, az orvosi alkalmassági vizsgálat bármely háziorvosnál 7200,-Ft, amit a KRESZ vizsga előtt intézünk.

7. Ha a regisztrációkor nem megfelelő a képzés megkezdésének időpontja, mert későinek tartanád (pl. őszi, téli), akkor már a következő tanfolyamra beiratkozhatsz vagy online formában azonnal megkezdheted a tanulást, másik előnyös társadalmi kedvezményünk keretében. Az árkülönbség csupán 21.000,- forint és azonnal indulhatsz a 120.000,- forintos Űrhajós kedvezményünkkel (tantermi KRESZ + 30 óra vezetés) vagy a Fre(e)learning kedvezményünkkel (online KRESZ + 30 óra vezetés) amiről ügyfélszolgálati munkatársunk részletesen tájékoztat.

8. A magyar diákjogviszony mellett, teljesítened kell az előírt törvényi feltételeket; pl. 16,5 éves életkor a tanfolyam kezdetekor, alapfokú iskolai végzetség és az orvosi alkalmassági igazolása a KRESZ vizsga előtt.

10. Regisztrációkor kérjük, hozd magaddal a személyes irataid (ha van motoros vezetői engedélyed), ha még nem múltál el 18 éves, akkor a szülődet aláírni, 24.000,-Ft tanfolyamdíj előleget (ami része a 99.000 forintnak) és főleg türelmed, jókedved! :)

11. Ha nincs közúti elsősegély vizsgád, akkor javasoljuk, hogy minél előbb tegyél vizsgát, függetlenül a KRESZ tanfolyam megkezdésének időpontjától. A vizsgára felkészüléshez „Hősképző” tanfolyami időpontot, ugyancsak a regisztrációkor tudsz egyeztetni az iskolánkban.

12. Kérjük, olvasd el a képzési tájékoztatónkat. Iskolánk kötelező panaszkezelési és megoldási rendszert (EPER) működtet, bár erre nagyon ritkán kerül sor! :)

13. Ha a sikeres KRESZ vizsgád napján még nem töltötted be a 20. életévedet és magyar állampolgár vagy, akkor összesen 25.000,-Ft állami támogatást igényelhetsz a KRESZ tanfolyamod és a vizsgád költségére, az 55/2018. (III.23.) korm. rendelet értelmében, amiben segítséget, útmutatást adunk.

 

 

Ha fiatal (18-22) vagy és már nem vagy diák, de nincs még vagy most munkád, akkor legyen ingyen a jogsid és gyere önkéntes tűzoltónak! :)

 

ÖNKÉNTESTŰZOLTÓ PROGRAM – www.onkentestuzoltoleszek.hu  

 

Autó („B”) vagy teherautó („C”) jogsi, TÉRÍTÉSMENTESEN, 0 Ft-ért:

 

A program a Vas Megyei Szent Flórián Tűzoltó és Polgári Védelmi Szövetséggel együttműködve tulajdonosunk, a KÖSZ Közlekedéskultúra Szolgálat Alapítvány támogatásával valósul meg.

 

Program honlapján a részvételi feltételekről és a jelentkezésről kérünk, tájékozódj!

 

A résztvevők a következőket kapják TÉRÍTÉSMENTESEN, 0 Ft-ért:

 

+ "B" kategóriás jogosítvány autósiskolánknál (vagy ha már van autójogsid, akkor egy másik autósiskolánál pedig "C" kategóriás teherautó jogosítvány)

 

+ elsősegély tanfolyam


+ teljes költségtérítés (pl. utazás, étkezés, orvosi alkalmassági, munkaruha, stb.)

 

Olvashatsz a fiatalokról ide kattintva a Facebookon, akik nálunk szerezték a jogsijukat és önkéntestűzoltók lettek.

 

 

Hatósági statisztikánk:

2020. II. negyedév: ÁKO: -  VSM elmélet: 48% VSM forgalom: 50% KK: 227.127,-

2020. III. negyedév: ÁKO: 133,57% (40,071h)  VSM elmélet: 60,71% VSM forgalom: 39,34% KK: 156.248,-

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont NKft. oldalán az országos vizsgasikerességi mutatókat (VSM) és az átlagos képzési óraszámokat (ÁKO) megismerheti a linkekre kattintva.